SIAPA NAK DATANG BABY SHOWER BABY R?!

BABY SHOWER

Mungkin ada yang telah baca advertorial page tentang BUDS Organics dan juga Esmeria Organics. Untuk semua, aku nak kongsikan satu perkara… Rajin baca blog ini dan beri komen, InsyaAllah ada antara kalian yang akan terpilih sebagai pemenang bertuah barangan keluaran BUDS Organics dan juga Esmeria Organics! So… Bacalah selalu! Hehehe…

Buds Banner

Dan satu lagi, 25 Januari ini, akan diadakan baby shower sempena dengan kehadiran Baby R Februari nanti. BUDS Organics sekali lagi membawakan acara ini buat aku da juga khas buat kalian. Jadi sama-sama hadiri acara ini yang mana aku dan BUDS akan pilih siapa yang layak untuk hadir. Terbuka kepada yang berkeluarga dan punyai anak-anak kecil. Tak kira berapa usianya. Bawa sahaja!

Aku akan update dari masa ke semasa! Tak sabar juga nak jumpa semua. Di acara itu nanti, aku akan membuat persembahan juga. Tak banyak, dua lagu je. Minggu itu, insyaAllah kandungan aku ni akan berusia 34 minggu. Dah tak jauh sangat dah dengan ‘big day!’ Tapi nak juga perform sebab saja nak cabar diri sendiri. Jangan tersemput mengah sudah! Hahahha..

Excited juga untuk baby shower ini kerana ini kali pertama aku adakan untuk dihadiri oleh hanya peminat dan penyokong aku. Temanya sudah dipilih. Ingat filem Toy Story? Itulah temanya! Pihak penaja juga telah bersetuju untuk memilih tema itu. Tak jauh sangat dengan Baby Shower Zach dulu yang bertemakan ‘Future Horse rider!’ Jadi, siapkanlah ya pakaian ala-ala karakter Toy Story!

Toy-Story-Characters1

Kepada yang ada anak-anak tu, mereka saja yang pakai pakaian Toy Story pun boleh juga. Mungkin akan ada yang bertuah akan mendapat hadiah istimewa dari pihak penaja pada hari itu nanti!

TOY STORY SET UP SETTING BABY SHOWER

Arrgghhh… Tak sabarnya! Jumpa semua nanti. Baby Shower ini akan diadakan di The Sprout Jaya One Petaling Jaya. Ingat ya 25 Januari 2015 jam 2 petang. Hanya yang terpilih dan mendapat confirmation email dari pihak Nurul Wahab Depp atau Buds Organics sahaja yang akan dibenarkan masuk. Kami akan pilih mereka yang bertuah untuk menyertai acara ini! See you soon! Muuuaaahhhh!

Advertisements

10 Comments on “SIAPA NAK DATANG BABY SHOWER BABY R?!

      • Kak nurul.selama ni sy silent reader je.hahaha.penah smpai tertdo bca entry akk…sbb puas hti bca entry panjang2.kakakaka.ibarat akk story sume pasal life akk.btw…moga d mudahkan urusan akak utk kelahiran kali ni. 🙂 rabbuna yusahhil kak…wlu x penah jmpe ftf tp rse nye akk sorg yg talkative.hihi….
        take care kak!

      • Salam Hanim.
        Happy new year to you! Terima kasih kerana kerap kemari dan sampan tertidur membaca! Appreciate it dear. Oleh sebab itu, Hanim terp[ilih untuk menerima hadiah dari barangan keluaran Buds Organics dan Esmeria Organics. Boleh hubungi kami di nurulwahab77@gmail.com.

        Terima kasih sekali lagi. Love you!

  1. As Salam Nurul. 1st time sy bagi komen kt blog awk. Selalunya sy baca je citer2 ttg routine n activities awk seharian. Yg paling suka citer n video ttg baby Zachary.. Yeayy!!! Video dia pergi visit atok nenek dia tahun lps.. N episode kantoi.. Haha

  2. Salam.sis…

    moga dlm lindungan allah selalu….sy da dapat mystery present tu! Tqvm! Bole gne utk next bebi! Yeay!alhamdulillah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: