BABY ‘Z’ IS HERE! SYUKUR ALHAMDULILLAH…

Syukur Alhamdulillah aku dah selamat melahirkan baby ‘Z’ jam 10:28 pagi tadi. Baby sihat dan begitu juga aku. Baby ‘Z’ dilahirkan secara normal dan beratnya 3.026 kg. semuanya okay. Aku sakit tak lama. Bermula jam 10:30 malam semalam – 1 jam sekali sakitnya – jam 3 pagi langsung ke hospital.  Syukur Alhamdulillah berkat doa semua, pengalaman kedua ini amat mudah bagi aku. syukur..syukur..

Di kala ini, keletihan melanda dan aku masih di computer riba menulis entry ini untuk memberitahu semua yang sememangnya menunggu kehadiran baby kedua aku, dan pertama bagi Eric. Aku tak sempat siapkan semuanya sebelum ini utnuk mengumumkan berita gembira ini. Aku tak tahu wajah siapa… baru dua jam.. tapi yang nyata kami sangat  gembira dengan kelahiran ini. Ayu di Johor akan mendapat berita ini selepas waktu sekolah nanti. Hari ini hari kurang stress Ayu kerana paper PMR agak senang padanya iaitu English & Geografi. Namun tetap juga aku risau kerana bimbang dia buat salah dek  terasa mudah. Ayu bakal pulang 11 Oktober dan aku pasti dia tak sabar nak habiskan PMR dan pulang ke KL!

Penuh emosi pagi ni especially dari ibu bapa mertua. Maklumlah kali pertama mendapat cucu. Roland & Germaine sangat bangga menjadi grandy! Soon aku akan letakkan gambar ya. Not today! Baby is here & I have to go.

Terima kasih sekali lagi di atas doa kalian. Aku amat hargainya. Semoga Allah rahmati semua peminat ku! Amin..

p/s : Ina Mohd  a.k.a Pingu ku tak sabar tu nak balik ke KL! I know!

Advertisements

39 Comments on “BABY ‘Z’ IS HERE! SYUKUR ALHAMDULILLAH…

  1. Pingback: Nurul Wahab Selamat Lahirkan Bayi Lelaki | Portal Hiburan OHBULAN!

  2. Pingback: Anak Nurul Wahab Dan Eric : Nurul Wahab Selamat Bersalin » Blog Fyna

  3. Tahniah Kak Nurul & Eric… Semoga baby sihat sejahtera,,, Selamat berpantang… 🙂

  4. Alhamdulillah. Congratulations on the safe arrival of your newest family member!! May Allah bless u & your family always.

  5. Congrats to both of u..Alhamdulilah selamat sudah pernantian ini, Tentu kakaknya sooo happy dapat adik kan. Take care and can’t wait to see the baby.

  6. Tahniah kak nurul.. alhamdulillah selamat sudah.. cepat2 upload gambar baby ye?? nak tengok!! can’t wait!!!!…. 🙂

  7. Congrats Nurul! im so happy for you . can’t wait to see your lil’ cowboy photos…

  8. Pingback: TAHNIAH - NURUL WAHAB SELAMAT LAHIRKAN BAYI LELAKI | AMMBOI DOT COM

  9. alhamdulillah…congartulations to you sis n partner…happy for you….

  10. alhamdulillah…..tahniah nurul&eric……xsabar nk tgk baby boy comel tu

  11. Congratulations Nurul & Eric on the arrival of your little angel! May God bless your baby with all his love, care and happiness. Dear baby, be ready to get all the love and pampering from your lucky parents.

  12. Tahniah Nurul dan Eric,

    Welcoming Baby Z. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan mudah. Syukur sangat. Saya tumpang gembira.

  13. wow..great experience…congrats to both of u..nurul n eric…miss u ..miss to see baby..muahh…

  14. Tahniah!! to both of you… lama dah tak baca your blog…suddenly baca sat-sat nie dah bersalin rupanya…
    Once again, congratulation Nurul!!

  15. tahniah kak nurul….finally, baby Z is here…!welcome baby Z…Bedah doakan baby Z akan menjadi anak yg soleh dan clever as his sis…!! selamat berpantang..!! =)

  16. tahniah kak nurul dan suami. tahniah kerana tidak memilih untuk vaksin baby. selamat menyusukan anak. happy babymooning!

  17. Hye Kak Nurul.. Congrats on your newborn.. I ade terbaca that you have decided not to vaccine your baby.. Can you please share with me how and why you decide not to vaccine him? Thank you in advance.. Take care!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: