TERIMA KASIH WAHAI TEMAN…

Salam. Terima kasih di atas ucapan tahniah dan doa yang kalian kirimkan di dalam blog ini dan juga di semua laman sosial yang lain. Maaf, tak sempat nak reply satu-satu. Di blog ini juga ramai yang beri komen. Aku cuba reply satu-satu nanti ya. Busy bukan main sehari dua ni. Banyak juga aktiviti – tapi semuanya yang tak berat. Stress tetap ada! Hahahha… Biasa la tu kan..

Today and this week is my 13th week. Alhamdulillah. Terasa masa berlalu begitu pantas. Kandungan juga sihat Alhamdulillah. Selera semakin menjadi-jadi! Seram juga dibuatnya! Hahahhaa.. But, I’m happy dan tak risau sebab shake Herbalife akan membantu sepanjang pregnancy dan juga selepas melahirkan. Aku juga telah menyaksikan beberapa proven result, di mana dengan mengambil shake, insyaAllah baby tidak akan kuning (jaundice). Kuning itu perkara biasa untuk baby yang baru lahir.

Baru-baru ini salah seorang distributor aku baru melahirkan bayi ketiganya. Bayi perempuan anak kepada pelakon terkenal Roy Azman dan isterinya Fyda former member of Princess amat gembira dengan kelahiran bayi yang sungguh sihat. Ini bayi kedua yang mengambil Herbalife yang tidak kena kuning – di bawah pengawasan dan kumpulan aku. So, me and my baby in the good hands.

Kepada yang telah bermula merancang nak baby, mulakan pemakanan sihat dari sekarang. Ambil shake Herbalife kalau boleh dan cari bidan yang pandai mengurut seperti yang aku lakukan. Ramai yang meminta nombor telefon tukang urut yang aku pergi tu. Aku beri di sini  number telefonnya. Namanya  makcik Gayah. Tapi tempat tinggalnya agak jauh. But all of you can call her. Nombornya 0122194895.

As for today, I feel great. Perut makin membuncit. Terima kasih Tuhan di atas rezeki dan kurniaan Mu yang amat berharga ini. Syukur Alhamdulillah di atas peluang kedua ini. InsyaAllah, all will be good. Terima kasih kepada semua yang mendapatkan info dari blog ini dan meletakkan cerita aku pregnant di dalam blog dan juga webpage kalian. Appreciate it. Suddenly my readers and subcribers naik gila-gila. Thanks for all the support. Really appreciate it. Hanya Tuhan yang bisa membalasnya.

Rasa lega bila semua dah tahu akan keadaan aku yang pregnant. Kalau tak kena sorok je perut ni.. Rimas perasaan nak menipu orang tu. Alhamdulillah all good now.

Jangan lupa lihat juga gambar-gambar tentang Skinz Girls Day Out yang berlangsung pada 30 Mac yang lepas. Seronok bukan main! We had so much fun! The next day tu, Ahad lepas, aku di Wangsa Walk untuk ujibakat Ceria Popstar. Terima kasih yang hadir. Seramai 127 peserta telah diujibakat. Ada yang sungguh berbakat. Aku terpegun. Young kids and teenagers can dance and sing so well. Kena tunggu siaran Ceria Popstar di Astro Ceria Mei nanti!

Advertisements

17 Comments on “TERIMA KASIH WAHAI TEMAN…

  1. seronoknyerrr… InsyaaLLAH, SAYA JUGA TERINGIN..NAMUN BELUM ADA REZEKI..DOAKAN UNTUK SAYA JUGA YER..:)

    • InsyaAllah Nor. Fokus kan betul-betul dan benar-benar fahamkan process perjalanan baby. InsyaAllah. comes from our mind juga. doa itu pasti.

  2. thanks for sharing…all the best to u and baby….congrats!

  3. Salam kak nurul, tahniah atas penambahan ahli keluarga, semoga diberkati inshaAllah. Kak nurul, tiba-tiba teringat dulu akak ada sorang anak angkat lelaki kan? Apa ceritanya ye?

    • Hi ariana
      Ya pernah ada seorang anak angkat. Saya dah pulangkan pada ibu kandungya selepas saya bercerai. kesian anak orang nanti tak berbapa. He is now 8 years old kalau tak silap. saya dah tak jumpa dah bertahun.. I’m sure he is doing good . Thanks for asking . Take care

  4. Semoga dipermudahkan segalanya…sehinggalah saat melahirkan nanti.

  5. Hi Kak Nurul..bonjour.. saya Ain kawan Fyda Princess.. tadi kita jumpa kat lif bangsar Village.. saya tegur akak..félicitation!!! Alhamdulillah, rezeki Allah bagi.. semoga kak Nurul & hubby sihat² selalu.. je t’aime!! ❤

    • Hi Ain. Ya ingat dah now. Thanks a lot. Appreciate it dear. You take care too

  6. hai…nurul , tahniah di atas rezeki yg Allah limpahkan, semoga nurul sentiasa sihat dan happy di samping suami tersayang…take care dgn baby dan juga nurul..jangan lasak lasak sgt dan kuat kerja hingga lupa jaga kesihatan diri…al maklumlah usia sebaya kita ni byk risiko..anyway thanks you very much dan bersyukur sgt sbb anak saudara saya Trisyia terpilih dalam audition popstar di wangsa walk hari tu…actually dia minat sgt dgn nurul dan k nora tu..dia mempunyai bakat dan impian yg besar utk menjadi penyanyi tanah air satu hari nanti..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: