PENYERTAAN SKINZ GIRLS DAY OUT DILANJUTKAN KE 28 MAC!

SKINZ GIRLS DAY OUT – with NURUL dilanjutkan penyertaannya ke 28 Mac 2013. Semuanya kerana ada di antara penyertaan tidak mempunyai blog. Penganjur mahu bloggers sahaja yang punyai Blog dan letakkan link kalian itu di dalam FB atau Twitter kepada yang ada. Jadi, ramai yang disqualified. Itu syarat-syaratnya, jadi kenalah tunaikan. Kesian kepada yang dah bertungkus lumus menulis. Tapi masih ada masa membetulkannya semual dan hantarkan semula penyertaan itu!

Jadi, masih ada waktu untuk menyertainya. Jangan lupa tuliskan tentang Nurul & Skinz. Jawab beberapa soalan mudah yang ada di entry sebelum ini dan hantarkan link blog kalin dan jawapan ke alamt email skinzgirlsdayout@gmail.com

Jom jumpa Nurul pada 30 Mac ini dan habiskan masa bersama Nurul dan hayati persembahan yang telah disediakan. Come & share the secrets of young looking skin With Skinz.

Penyertaan terbuka kepada smeua bloggers tidak mengira usia dan status! Ada juga yang bertanya dah kawin boleh ke sertai. Nurul kan ke dah kahwin! Hehehee..

Jangan lupa, sertai hari ini! Skinz akan menghubungi pemenang pada 29 Mac 2013! Luahkan rasa apa yang kalian mahukan untuk kulit kalian! Pastikan kalian berjaya menyertai program Skinz yang hebat ini!

See you on the 30th March 2013!

Advertisements

One Comment on “PENYERTAAN SKINZ GIRLS DAY OUT DILANJUTKAN KE 28 MAC!

  1. Pingback: MY UPDATE! ALHAMDULILLAH! | New Life, New Style, New Rules!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: