SKINZ GIRLS DAY OUT!

Salam..

Aku tak sabar menantikan 30 Mac ini – di mana aku bakal menghiburkan semua pengguna produk Skinz; yang berjaya di dalam peraduan yang dianjurkan oleh Skinz ini. Ianya bagaikan satu bengkel kecantikkan untuk aku dan semua berkongsi tentang kelebihan Skinz Infinite dan juga sesiapa yang berjaya dipilih menyertai program ini, bakal mendapat peluang untuk menganalisa kulit muka dan juga mencuba produk Skinz.

Aku juga akan menghiburkan semua. Majlis yang bakal diadakan jam 11 pagi itu, akan bertempat di Gardens Lifestyle Store & Cafe  yang terletak di Lot 2.126 Sunway Pyramid Mall. Aku beri peluang kepada mereka yang terpilih nanti untuk memilih lagu untuk aku nyanyikan. I don’t mind!

baru

Jangan lupa untuk sertai acara Skinz Girls Day Out  pada 30 Mac ini jam 11 pagi. Untuk menyertainya, mudah sahaja. You all kena tuliskan tentang ‘Nurul & Skinz Infinite’ di dalam mana-mana laman media sosial – blog sendiri ke, di Facebook atau pun di Twitter. Jika ada MySpace pun boleh. Hanya email kan write up you all tu kepada skinzgirlsdayout@gmail.com beserta jawapan kepada soalan-soalan yang disediakan di entry aku di sini sebelum ini. Email juga link di mana you all letakkan write up tu. Jangan lupa letakkan detail peribadi juga. Aku dah letakkan semua butirannya di entry yang sebelum ini. So, tunggu apa lagi, ACT NOW! I’m waiting!

Peserta dan pemenang akan dipilih oleh auditor yang dipilih oleh PR company yang mewakili Skinz. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Mac ini. Hanya 5 hari sahaja untuk you all sertainya! SEGERA!!! Pemenang akan diumumkan pada 23 Mac melalui email.

Jumpa nanti pada 30 Mac jam 11 pagi di Sunway Pyramid. Pakai lawa-lawa dan kita ambik gambar banyak-banyak! Nak pose puas-puas dengan you all di samping produk SKINZ INFINITE!

Check it out : SKINZ GIRLS DAY OUT!

Advertisements

One Comment on “SKINZ GIRLS DAY OUT!

  1. Pingback: MY UPDATE! ALHAMDULILLAH! | New Life, New Style, New Rules!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: