WHAT A PRODUCTIVE DAY!

Semalam nak update blog, tak tersempat! Busy betul these few days. Like I said, biz is good, alhamdulillah. Semalam selepas berjumpa Kak Hartati dan juga Shakilla di NST, terus ke radio KLPop di Villa Putra Condo. Tak sempat juga nak update pasal event Muay thai yang aku pergi pada 9 okt yang lalu. Kat bawah ni aku letakkan beberapa gambar dari acara Muay Thai itu!

It was very interesting! Dalam pada takut tu (mata asyik di telefon – busy bbm dan twitter – nak alih perhatian) aku seronok betul tengok acara mereka berlawan. Mereka ada tertib tersendiri. Fight, fight juga, tetapi selepas habis itu, mereka bersama ambil gambar dan juga all the fighter friends with each other. Interesting no?! Tidak seganas mana pun jika benar-benar faham apa itu Muay Thai. YAM Raja Shu’ibah looked so stunning that night. She always been like that. Apa yang buatkan aku bangga apabila salah seorang fighter Malaysia yang berasal dari Terengganu, bernama Ali telah menang! Seronok betul bersorak. Terus bangun bagi standing ovation! Yang mulanya tadi takut, akhirnya aku yang melompat. Turut serta Kem Salleh, Zahida Rafik (my fairy god sister) dan juga pereka fesyen terkenal Wanpa! It was a good fight. Sekarang aku benar-benar faham apa itu muay Thai.

Sebenanrnya Ku’Ess dah bagitahu apa itu Muay Thai semenjak beliau aktif. Tetapi aku tidak pernah ambil kisah. Malam itu juga dihiasi gemerlapan bintang dengan kehadiran rakan-rakan artis yang lain. You will see the pictures below.


Dalam pada seronok kemenangan Ali, aku juga seronok dengan shake business aku. Vanidah Imran dan Rashidi Ishak joined my group! Semalam mereka datang ke rumah untuk berbincang dan mahu faham dengan lebih lanjut tentang marketing plan bisnes ini. Alhamdulillah. Terasa bangga dan amat seronok apabila teman-teman memahami dan mahu menjaga kesihatan. Bisnes mengubah hidup dan juga memberi kesihatan yang baik. Bukan main kami semua bersembang – mengenai hal bisnes, sehinggalah kepada apa yang berlaku di sekeliling kami seharian. Ada juga gossip! Hahaha… Down to memory lane with Vanidah, rupanya dulu sebelum aku berkahwin (kali pertama) katanya dia pernah bagi warning, muda-muda, jangan gatai-gatai nak kawin! (We both from Penang). Ketika itu katanya di Perlis, Pujaan 10 Nescafe! Imagine, how many years ago? Lama kan?! Itulah dia Vanidah Imran. Seorang yang berterus terang dan very honest about everything. Seorang yang humble. She never changed.

I’m glad I have a friend like her. Masa adakala menjauhkan, dan mendekatkan. Kami jarang bertemu dulu, hanya sesekali. Boleh dikira dengan jari dalam setahun itu kami berjumpa. But I know this time it will be a lot time we together and gonna be forever.

Tomorrow I’ll update you guys what happened yesterday di KLPop radio! Ya Allah! ‘Ribut!!’ What an interesting story. Dan kepada yang nak tahu lebih lanjut tentang ‘Get Fit With Nurul’ Sabtu ini – 13 okt, jangan lupa to email me at nurulfa@gmail.com. Let stay healthy! Hope to see you guys! Okay, dah nak bersiap untuk keluar. Ada 3 meeting hari ni bersama Distributor. Hari ini hari bisnes shake! Have a good day and take care!

                                

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: